Grafisch ontwerpEen professionele presentatie

Ieder bedrijf of merk wenst een professionele presentatie die bij het bedrijf past en de doelgroep aanspreekt. Goed grafisch ontwerp vraagt om creatieve en technische vaardigheden. Ik kan uw ideeën grafisch vertalen en hiervan een consistente identiteit creëren.


 


grafisch ontwerp druktechnische begeleiding
 

Druktechnische begeleiding van uw grafisch ontwerp

Naast het aanleveren van het ontwerp begeleid ik u bij het drukproces. Dit zorgt ervoor dat het drukproces efficient en perfect verloopt. U bent hierdoor verzekerd dat het bij de drukker aangeleverde materiaal het gewenste eindresultaat heeft.


 

Grafisch specialist

Ik ben gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen van logo’s, brochures, flyers, posters en huisstijlen. Met deze offline communicatiemiddelen kunnen mijn klanten een boodschap op een krachtige en consistente manier naar buiten brengen.

Hieronder vindt u een klein overzicht van de producten die ik voor u kan ontwerpen.

Logo ontwerp

Het logo is het beeldmerk van uw onderneming of product. Een belangrijk onderdeel van wat u als ondernemer wilt uitstralen. U kunt dienst(en) of specialisme(s) laten vertalen naar een pakkend beeld. Dit versterkt de identiteit van uw bedrijf, product of merk.

Huisstijl

Een complete huisstijl zorgt voor een consistente identiteit van uw bedrijf, merk of product.
Naast het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl kan ik tevens uw bestaande huisstijl doorvertalen in al uw (visuele) communicatiemiddelen.

Promotiemateriaal

Bij grafisch promotiemateriaal kunt u denken aan de volgende producten:

  • Flyers
  • Brochures
  • Posters
  • Stickers
  • Verpakkingen
  • Entreekaarten
  • Briefpapier

Promotiematerialen zijn uitstekende producten om uw bedrijf, merk of dienst onder de aandacht te brengen. Ik kan u helpen bij het overbrengen van uw boodschap door deze producten op een creatieve en sprekende manier voor u te ontwerpen.
Bekijk recente Grafisch ontwerp projecten


Logo ontwerp Auto Wassenaar

keyboard_arrow_rightBekijk project

Inlay schoenendoos Duyfshoes

keyboard_arrow_rightBekijk project


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/k1631/public_html/wp-includes/functions.php on line 4217

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/k1631/public_html/wp-includes/functions.php on line 4217