Webdesign Haarlem

[container]
[row]
[col xs=12 sm=8]

Webdesign Haarlem, Ben u op zoek naar een webdesign bureau in Haarlem? Bent u helemaal uitgekeken op uw huidige website of heeft u een website nodig die op ieder apparaat visueel goed functioneert en die gevonden wordt in de organische zoekresultaten?

Iedereen kan een website maken, maar levert deze ook het gewenste resultaat? Een goed functionerende website kan een grote impact hebben op uw bedrijf of merk.

Een goed functionerende website

  • Is vindbaar in de organische zoekresultaten
  • Heeft een professionele uitstraling
  • Wordt op ieder apparaat correct weergeven
  • Heeft een unieke vormgeving
  • Beschikt over de juiste inhoud
  • Heeft interactie met haar bezoeker

Benieuwt naar wat ik voor u kan betekenen?

Neem vrijblijven contact met mij op, dan kunnen wij uw wensen bespreken en kan ik u informeren over de mogelijkheden.


[/col][col xs=12 sm=4]

Neem vrijblijvend contact met mij op.

[contactform][/col]
[/row]
[/container]

[container]
[row]
[col xs=12 sm=8 smpush=2]

Webdesign Haarlem, webdesign met een professionele uitstraling

Webdesign is belangrijk. Uw website is vaak het eerste contactmoment met een mogelijke nieuwe klant voor uw bedrijf of merk. De eerste indruk telt. Uw website moet uw bedrijf, merk of product presenteren en naar behoren functioneren.

Webdesign Haarlem, webdesign met een doel

Een professionele en doordachte website kan zorgen voor conversie. Dit kan de doelstelling zijn die u als website eigenaar heeft. Tijdens het ontwikkelen van uw website creëer ik een synergie tussen structuur en content. Zo komt uw bezoeker op de gewenste bestemming.[/col]
[clear]

[col xs=12 sm=5]
Mobiel- en tabletvriendelijk webdesign[/col][col xs-12 sm=7]

Mobiel- en tabletvriendelijk webdesign

Een website van deze tijd is ziet er op ieder platform goed uit. De websites die ik ontwerp zijn responsive. Dit betekent dat de websites voor alle apparaten geoptimaliseerd zijn. Uw website ziet er altijd professioneel uit.
[/col]
[clear]
[col xs-12 sm=7]

Uw website in de zoekresultaten

Ik zorg ervoor dat uw website goed in elkaar zit en in de zoekmachines gevonden wordt. Door de juiste structuur van inhoud en technische opmaak, neemt uw website een solide positie aan binnen de organische zoekresultaten. Naast de organische zoekresultaten kan ik u ook helpen met search engine advertising.
[/col][col xs=12 sm=5]

webdesign Haarlem - uw website in de zoekresultaten srcset=[/col]
[clear]
[col xs=12 sm=5]
webdesign Haarlem zelf uw content aanpassen.[/col]
[col xs-12 sm=7]

U kunt uw website zelf aanpassen

Ik ontwikkel uw website op het WordPress platform. WordPress is het meest gebruikte en krachtigste open-source content management systeem van dit moment. Dit betekent dat u makkelijk kunt inloggen en snel uw content kan aanpassen. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan kan ik u hierin ontzorgen.
[/col]
[clear]
[col xs=12 sm=8 smpush=2]

Wat kan ik voor u betekenen?

Met mijn ervaring op het gebied van webdesign en website optimalisatie kan ik u helpen richting het gewenste resultaat. Een website waarmee u uw bedrijf, merk of dienst professioneel presenteert en die correct scoort in de organische zoekresultaten. Heeft u vragen? Neem hieronder contact met mij op.
[/col]
[/row]
[/container]

[taxonomy post_type=”projecten” taxonomy=”Webdesign”]